Tere kallid Eesti fotograafid, täna toome teieni esimese blogiseeria postituse. Tegemist on Eesti Fotograafide kogukonna liikmega. Nimelt nutikas ning loov Carolina Kokk kirjutab endast täpsemalt, kuidas ta fotograafia pisiku külge sai, mis fotograafia stiil talle meeldib ning palju muud. Tulevasest blogiseeriast saame teada Carolina põnevatest reisidest ning loodetavasti jagab fotograaf meile huvitavaid trikke ja nippe. Head lugemist!

Oled blogija ning tunned huvi, kuidas meie kogukonnas blogiseeriat alustada? Sellisel juhul võta meiega ühendust Instagrami või meili teel.

 

Blogiseeria sissejuhatus

Mina olen Carolina ja hakkan Teile siin paar korda kuus blogipostitusi kirjutama. Ma olen 26 aastane fotograaf, blogija ja isikutuvastus spetsialist.

Fotograaf olen olnud umbes 7 aastat. Pisiku sain juba siis, kui olin väike ja sain oma esimese digikaamera. Kaamera, mis oli full automaatne, nagu täiesti automaat, et ei saa mitte midagi muuta ja kõik režiimid on ette ära määratud.

Hakkasin siis kõike pildistama, kuni tuli kätte aeg kui sain soetada oma esimese peegelkaamera. Pärast seda olen ma umbes 7 aastat on ja off fotograafiaga tegelenud. 

Isikutuvastus spetsialist olen ühes startupis, ega rohkem selle kohta midagi öelda pole, lihtsalt hea asi mida välja tuua, kui end tutvustan.

 

Carolina fotograafia stiil

Niši poolest ei ole ma loodusfotograaf ega ei pildista ka paljaid inimesi. Enamasti pildistan küll inimesi, aga mul pole otsest nišši millele rohkem keskendun, kuna juba iseloomult olen selline inimene, et meeldib teha kõike ja palju.

Olen pildistanud rohkem fantaasia stiilis pilte, loodust, portreesid, pulmi ja enese portreesid. Lisan postituse alla mõne näidis foto ka, et oma stiili paremini kirjeldada – minu arust pildid kõnelevad paremini kui sõnad.

 

Blogi saavutused

Blogimisega olen tegelenud umbes neli aastat. Kirjutan enamasti fotograafia, erinevate seikluste ja reisimise teemadel.

2019. aastal võitsin Eesti blogiauhindadel 2. koha loomeblogide kategoorias, mis oli minu jaoks suur üllatus ja saavutus. Fotograafia blogi kirjutamine tundus mu jaoks algul nii põnev ja cool teema. Sõbrad põhimõtteliselt  pushisid, et alustaksin fotograafia blogiga, kuna see oleks hea koht oma piltide jagamiseks.

Niisiis, olen viimasest neljast aastast kaks rännanud mööda Eestit ja rabasid, teinud pilte ja proovinud neid koos oma seiklustega blogis jagada. Kui tekkis rohkem huvi mu isiklikuma blogi suhtes, siis selle leiate siit: www.ookulliblogi.ee

Eesti Fotograafide blogisse hakkan ma enamasti kirjutama kõike, mis on vähegi fotograafiaga seotud. Alustades parimatest pildistamis kohtadest kuni tehnikani välja. Saab olema üks põnev seiklus ja väljakutse see blogi siin. 

Carolina Blogi Eesti Fotograafid Carolina Blogi Eesti Fotograafid Carolina Blogi Eesti Fotograafid Carolina Blogi Eesti Fotograafid

Carolina Blogi Eesti Fotograafid Carolina Blogi Eesti Fotograafid Carolina Blogi Eesti Fotograafid Carolina Blogi Eesti Fotograafid

 

Autori kirjeldus

Olen Tallinnast pärit fotograaf, kes tegutseb enamasti portreede, pulmade ja eneseportreede pildistamisega. Mu eesmärk fotograafina on oma kunstilisemate fotodega tuua igapäevaellu natuke maagiat  ja püüda neid kõige tähtsamaid emotsioone. 

Pean ka isiklikku fotoblogi peamiselt seiklustest Eestis ja ka muudest fotograafiaga seotud teemadest.

Instagram @misscarolinak

Blogi : www.ookulliblogi.ee

Portfolio: www.mythicalowl.com

 

0
    0
    Sinu korv
    Su ostukorv on tühiTagasi poodi